Ezanı Güzel Okuma Kursunda Başarılı Olanlar Belgelerini Aldı

Ardahan Müftülüğü'nce düzenlenen ezanı güzel okuma hizmet içi eğitim kursu tamamlandı. 18 din görevlisinin katıldığı...

Ardahan Müftülüğü'nce düzenlenen ezanı güzel okuma hizmet içi eğitim kursu tamamlandı. 18 din görevlisinin katıldığı kurs, Kutlu Doğum Haftası için okutulan hatim ve mevlitle son buldu.

Ezanı güzel okuma hizmet içi eğitim kursuna katılan din görevlilerine ve görevlilere Ordu Camii İmam Hatibi Ahmet Emin Kıranşal ders verdi. Kıranşal'a teşekkür eden İl Müftüsü Galip Akın, merkezi ezan uygulamasına göreve başladığından itibaren son verdiklerini ve din görevlilerine açtıkları kurslarla yetişmelerine katkıda bulunduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Başarılı olan kursiyerlere belgelerini veren Müftü Akın, kursiyerlere başarılı sağlıklı ve verimli görev hayatı dileğinde bulundu. Program, İl Müftüsü Galip Akın’ın yaptığı duayla sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: