Ezeli rekabette dostluk rüzgarı

Türk futbolunun iki devi Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ismi ortak mağazada buluştu.İstanbul Şirinevler’de bulunan GS Store...

Türk futbolunun iki devi Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ismi ortak mağazada buluştu.
İstanbul Şirinevler’de bulunan GS Store ve Fenerium mağazalarının tek bir dükkan içinde olduğu işletme, alışveriş için gelen Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar tarafından oldukça ilgi çekiyor.
Mağaza önünden geçen vatandaşlarında ilgisini çekmeyi başaran firmanın yetkilisi Hakan Cankurtaran yaptığı açıklamada, 100 yılı aşan ezeli rekabetin ayrıca bir dostluk olduğunun kararını vererek burayı açtıklarını, insanlardan çok güzel tepkiler aldıklarını ve her iki takımın taraftarlarının buradan kolkola çıkabildiklerini söyledi.
Öte yandan, yarın oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesinde ise alışveriş yapan taraftarlar, takımlarının derbiyi kazancağına inandıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz