Ezgi Mola'nın avukatlarından açıklama

Ezgi Mola'nın avukatları dün magazin gündemine bomba gibi düşen 'Tolga Çevik'le aşk mı yaşıyorlar?' haberiyle ilgili açıklama yaptı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Ezgi Mola ile Tolga Çevik'in geçtiğimiz yaz Ürgüp'te çekilen 'Patron Mutlu Son İstiyor' filminin setinde başlayan arkadaşlığının aşka dönüştüğü, İkilinin sık sık buluştuğu ve Mola'nın yakın arkadaşına, "Evet, büyük bir hata yaptığımı biliyorum. Çok direndim ama olmadı, evli bir adama aşık oldum. Ne yapacağımı bilmiyorum" dediği iddia edilmişti.

Bu haberle ilgili Ezi Mola'nın avukatları yazılı bir açıklama yaptı.

8 Aralık 2013 tarihinde Hürriyet Kelebek ekinde yayınlanan gerçek dışı yazı için Ezgi Mola adına yapılan basın açıklaması:

Muvekkilimiz Ezgi Mola'nın bugünkü (8 Aralık 2013) Hürriyet Kelebek ekindeki yazıda bahsedildiği şekilde
"EVLi BİR ADAM" ile bir birliktelik yaşadığı iddiasi tümüyle ve külliyen gerçek dışıdır.

Habercinin yayınladığı yazının gerçek olup olmadığını araştırma zorunluluğu basın meslek ilkelerinden biridir. Hal böyle iken bu kadar ağır bir ithamin araştırmaya bile gerek duymaksızın yazı konusu yapılması hukuka aykırıdır. Ezgi Mola'nın rol arkadaşı Tolga Çevik ile gizli bir ilişki içerisinde olduğunu konu alan bugünkü yazı kesinlikle hiçbir doğruluk taşımayan gerçek dışı bir iddia ve iftiradır ve de suç isnad etmektedir.

Müvekkilim aile yapısı, hayat görüşü ve şimdiye kadar toplum önünde sergilediği tavır ve davranışlar sebebi ile de aile kurumuna bu denli saygı duymaktayken toplum önünde bu kurumu hiçe sayan bir kimse olarak gosterilmesi de gerçek dışı bu yazının müvekkilimiz Ezgi Mola'ya vermiş olduğu zararın etkilerini arttırmıştır.

Adı geçen yazıyı hazırlayan, yayınlayanlar hakkında her türlü hukuki ve cezai başvuru müvekkilimiz adına hemen başlatılacaktır. Bu iftira dolu ve müvekkilimizin toplum önündeki itibarını zedeleyen gerçek dışı habere itibar etmemenizi saygıyla arz ederiz.

Anahtar Kelimeler: