Ezine Kaymakamı Karabulut'un Ramazan Ziyaretleri

ÇANAKKALE (A.A) - Ezine Kaymakamı Cengiz Karabulut, Ramazan ayı nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

ÇANAKKALE (A.A) - Ezine Kaymakamı Cengiz Karabulut, Ramazan ayı nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Karabulut, ilçede yaşayan yoksul vatandaşları evlerinde ziyaret ederek kendileriyle sohbet etti, sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Kaymakam Karabulut'a Ezine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri İlçe Müftüsü Ahmet Yaylalı, İlçe Sağlık Müdürü Hacı Osman Çetingöz ile Türk Kızılayı Ezine Şube Başkanı Birol Güngördü eşlik etti.

Geçtiğimiz yıl başlattıkları ziyaretlere bu yıl da devam ettiklerini belirten Karabulut, vatandaşlara devletin elinin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek ve onların hangi şartlarda yaşadıklarını bizzat yerinde görmek için böyle bir çalışma yaptıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Karabulut, "Ramazan ayı nedeniyle 110 paket gıda yardımı ve yaklaşık 30 bin liralık nakit para yardımını yoksul vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz" dedi.

Muhabir: Çanakkale / Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: