Ezine Yüksek Öğrenimi Destekleme Ve Yaşatma Derneği Üyeleri Bir Araya Geldi

ÇANAKKALE (A.A) - Ezine Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Yaşatma Derneği üyeleri bir araya geldi.

ÇANAKKALE (A.A) - Ezine Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Yaşatma Derneği üyeleri bir araya geldi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne (ÇOMÜ) bağlı Ezine Meslek Yüksekokulu (MYO) binasında düzenlenen etkinliğe, MYO Müdürü ve Dernek Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palaz, dernek üyeleri, okul idaresi, akademik personel, iş adamları ile öğrenciler katıldı.

Derneğin ikinci başkanı Ercan Gerek, etkinlikte yaptığı konuşmada, 11 yıldır Ezine MYO adına verdikleri mücadelenin temel amacının, Ezine'yi güçlü, etkili ve saygın bir yüksek öğretim kurumuna kavuşturmak olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Bu bağlamda okulun başarı oranını artıracak faaliyetleri desteklemeyi, okul ile ilçenin bütünleşme sürecine katkıda bulunmayı, okulun ilçeye kattığı sosyo-kültürel ve ekonomik değerlerin artırılmasına yardımcı olmayı kendilerine görev bildiklerini dile getiren Gerek, bu tür etkinliklerin süreceğini kaydetti.

Ezine MYO Müdürü Palaz ise etkinliği hazırlayanlara teşekkür etti.

Muhabir: Ezine / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz