Ezo, 250 Üyesiyle Burtarım’a Katılıyor

Balıkesir’in Edremit Ziraat Odası (EZO), TÜYAP tarafından hazırlanan Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki BURTARIM...

Balıkesir’in Edremit Ziraat Odası (EZO), TÜYAP tarafından hazırlanan Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki BURTARIM 2012 ile Bursa 5. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı’na 250 üyesiyle birlikte katılıyor.

29 ülkeden 603 firma ve firma temsilcisinin katıldığı Bursa 5. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı, açıldığı ilk günden çiftçilerin akınına uğrarken, Edremit’ten 6 otobüs ile yola çıkan yaklaşık 250 üye, fuarda incelemeler yapacak. EZO Başkanı Cehit Çetin, fuarlara yapılan katılımların öneminden bahsederek, “Edremit Ziraat Odası olarak, üyelerimizin gelişen teknolojiyi ve her türlü gelişmeyi takip edebilmeleri için fuar organizasyonlarına katılmalarını sağlamak için büyük çaba sarf ediyoruz. Üreticilerin her türlü yeniliği görmesi ve kullanıma sunulma zamanıyla birlikte bizzat görmeleri büyük fayda getiriyor. EZO olarak, fuarlara katılmak isteyen üyelerimizi ve tarım ile ilgisi olan kurum ve kuruluşların yetkililerini de fuarlara götürüyoruz. Fuarlara katılan üreticiler, yeni ekipmanları inceliyor ve kafalarına takılan soruları da gerçek muhataplara sorabiliyorlar. Fuarlarda öğrenilenler, ülkemiz tarımına da olumlu getiriler sağlıyor. Bu bakımdan, BURTARIM’a katılma organizasyonunu hazırlayan odamızın yöneticilerine üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Umarım faydalı bir ziyaret olur” dedi.

Reklam
Reklam

603 firma ve bin 870 bankanın temsil edildiği fuarın 8 salon ve açık alan ile birlikte 70 bin metrekarede hazırlandığı öğrenilirken, EZO’nun yaklaşık 250 üyesi oda yönetimine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: