Ezo Başkanı Nihat Çelik'In Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Van'ın Erciş Ziraat Odası (EZO) Başkanı ve Türkiye Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkan...

Van'ın Erciş Ziraat Odası (EZO) Başkanı ve Türkiye Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nihat Çelik, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çelik, mesajında, ülke ekonomisinde çok önemli yerleri olan tarım ve hayvancılığın ileri dünya seviyelerine ulaşması için hep birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Çelik, "Saygıdeğer çiftçilerimiz; gelişmiş ülkelerin kalkınmasında ve sanayileşmesinde tarım en önemli unsurlardan biridir. Geniş tarım alanları, eşsiz tarımsal üretim potansiyeli, zengin ürün çeşitliğine sahip ülkemizin sanayi ve hizmet sektörüyle birlikte tarımda daha da ilerlemesi, kalkınmanın sürekliliği bakımından gereklidir. Ülke kalkınmasının öncü sektörlerinden, ülke ekonomisinde çok önemli bir yeri olan tarımın ileri dünya seviyelerine ulaşması için hep birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Tarım sektöründe önemli görevler üstlenen ve günlük yaşamımızın sürdürülmesine katkıda bulunan bugünlere erişmemizde payları bulunan tüm çiftçi kardeşlerimin '14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlar, sağlıklı, mutlu, bereketli nice yıllar dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: