Fabrika işçisi, işbaşında hayatını kaybetti

Bursa'da bir kişi çalıştığı fabrikada işbaşında aniden hayatını kaybetti. Olayı şüpheli bulan Cumhuriyet savcısı Torun'un...

Bursa'da bir kişi çalıştığı fabrikada işbaşında aniden hayatını kaybetti. Olayı şüpheli bulan Cumhuriyet savcısı Torun'un ölümü ile ilgili inceleme başlattı.
Bursa Gürsu Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada çalışan Veli Torun (58) isimli şahıs dün akşam saat 21.50 sularında aniden fenalaşarak hayatını kaybetti.
Fabrikaya gelen 112 Acil Servis doktorunun şahsın ölümünü şüpheli bulunca, Otopsi Savcısı kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Veli Torun’un cenazesinin adlı tıp kurumuna gönderilmesine karar verdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Bu arada Veli Torun’un kalp hastası olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz