Fabrikadan 68 bin euroluk çelik çalan 5 kişi yakalandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi ilçesi Demirtaşpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde bir iş...

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi ilçesi Demirtaşpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde bir iş yerinden 68 bin euro değerinde 105 ton ham çelik çalan 5 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Yakalanan şahısların çalmış oldukları malzemeleri İstanbul ve Kocaeli illerinde bulunan iş yerlerine sattıkları tespit edilmiştir. Bu illere yapılan eş zamanlı operasyonlarda Bursa’daki iş yerinden çalındığı tespit edilen 50 bin TL değerinde 35 ton ham çelik tel müştekisine teslim edilmiştir." denildi.

Reklam
Reklam

5 şüpheliden 3'ü ifadesinin alınmasına müteakip cumhuriyet savcısının talimatıyla salıverildi. 2 şüpheli ise iş yerinden hırsızlık suçundan adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz