Facebook’un Türkiye tahtına Avea oturdu

Socialbakers.com verilerine göre Türkiye, Facebook’ta 30 milyonu aşkın kullancısı ile en çok üyeye sahip ülkeler...

Socialbakers.com verilerine göre Türkiye, Facebook’ta 30 milyonu aşkın kullancısı ile en çok üyeye sahip ülkeler arasında 5’inci sırada yer alıyor. Avea ise 1 milyon 600 bin takipçisi ile Facebook Türkiye’de birinci.
Bu başarının ardında özgün olmanın yattığını dile getiren Avea Dijital ve Doğrudan Pazarlama Birim Müdürü Ömer Lütfi Diri, “Şubat – Kasım 2011 verileri ortaya koyuyor ki elemanlarımız, Facebook’tan toplam 22 bin müşterinin sorusunu ortalama 30 dakikadan daha kısa sürede karşılamış; 4 bin 282 müşterinin şikayetine ise yaklaşık 12 saat içerisinde cevap vermiş. Avea olarak, toplam 45 bin 550 müşteriye sosyal medya üzerinden dokunmanın meyvesini ise bine yakın teşekkür mesajı ile aldık. Avea gibi dev bir iletişim markasının, müşteri ile direkt ve sıcak temas kurmasının önemine inanıyoruz. Bu minvalde birinciliğimizi korumak için faaliyetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

FACEBOOK’A ERKEKLERDEN BÜYÜK İLGİ
Türkiye Facebook takipçisi profilinde en büyük paya 18 – 24 ve 25 - 34 yaş aralığındaki genç grup sahip. Kullanıcıların yüzde 63’ünü erkek, yüzde 37’sini ise kadın kullanıcılar oluşturuyor.
Socialbakers verileri, son 3 aylık dönemde, en büyük artışın ise 35 – 44 yaş grubunda olduğuna işaret ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz