Facia Alanına Kızılay Çadır Kurdu

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen köprü faciasının dördüncü gününde, Kızılay tarafından çadır kurularak sıcak çorba...

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen köprü faciasının dördüncü gününde, Kızılay tarafından çadır kurularak sıcak çorba ve çay dağıtılıyor.

Kızılay Derneği'nin Zonguldak ve Çaycuma şubeleri tarafından Çaycuma'da arama kurtarma çalışmalarında görev yapan asker, polis, 112 ekipleri, basın mensubu ve bekleyen kayıp yakınları için çadır kuruldu. Çadır bölgesine kurulan stantta 24 saat çorba ve çayın yanı sıra kahvaltı ve bisküvi dağıtılıyor. Kızılay Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün, Çaycuma Şubesi Başkanı Nurgül Çelik ve Kızılay kadın kolları üyeleri ile Kızılay gönüllerinden oluşan 20 kişi görev yapıyor.

Reklam
Reklam

Bölgede, yaklaşık 250'yi aşkın polis, asker, arama kurtarma ekipleri yer alırken, 12 kişilik 112 sağlık ekibi, 50 kişilik basın mensubu da görev yapıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: