Fadıloğlu:Gıda Bankası’ndaki ürünler hayırsever vatandaşlar sayesinde geldi

Gaziantep Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, belediye bünyesinde kurulan Gıda Bankası’nda incelemelerde bulundu. Göreve geldiği...

Gaziantep Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, belediye bünyesinde kurulan Gıda Bankası’nda incelemelerde bulundu. Göreve geldiği günden itibaren belediye bütçesinden kesinlikle bir şey almadığının altını çizen Başkan Fadıloğlu, “Tamamen hayırsever vatandaşlarımızın vasıtasıyla bu ürünler buraya geldi. Tüm hayırsever iş adamlarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yılda on binlerce ailenin temel gıda malzemesi ve ev eşyası ihtiyaçlarını karşılayan Gıda Bankası’na giden Fadıloğlu, yoksul ailelerin evine giren ürünleri büyük bir hassasiyet ile yakından inceledi.

Reklam
Reklam

Ailelere yardım etmenin sosyal belediyecilik anlayışında önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Fadıloğlu, Gıda Bankası’yla ilgili şunu söyledi: “Sistematik bir şekilde çalışıyorlar. Gıda Bankası’nda yapılan faaliyetlerden dolayı ben tüm çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Burada belirli bir düzen içerisinde paketler yapılıyor. Paketler periyodik bir biçimde ailelere teslim ediliyor. Bizim sosyal belediyecilik anlayışında bunu yapma zorunluluğumuz var. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren belediye bütçesinden kesinlikle bir şey almadık. Tamamen hayırsever vatandaşlarımızın vasıtasıyla bu ürünler buraya geldi. Burada insanların konuya inanması yetiyor. Bunun gerçekten ihtiyaç sahiplerine gittiğini kanaat getirildiği müddetçe vatandaşlarımız hayırda yarışıyorlar. Şuana kadar yapılan tüm yardımlar hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle yapılıyor. Gaziantep’te imal edilen ürünlerin çoğunda sanayici kardeşlerimiz yardımcı oluyorlar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: