Fadlum Irmağı Üzerine Yapılacak Köprü İçin İstişare Toplantısı Yapıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) arka girişinde bulunan Fadlum Irmağı üzerine yapılması planlanan köprü için istişare toplantısı...

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) arka girişinde bulunan Fadlum Irmağı üzerine yapılması planlanan köprü için istişare toplantısı yapıldı.

CÜ Rektörlüğü'nde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Karayolları 16. Bölge Müdürü Murat Elbir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Soysal, Genel Sekreter Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu ile Karayolları Başmühendisleri katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantıda Cumhuriyet Üniversitesi İşhan-Toki tarafında bulunan ve trafik yoğunluğunu kaldırmayan Tarihi Köprü civarına yapılması planlanan ikinci köprü ele alındı.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, köprü yapımı konusunda istişarelerin devam edeceğini söyledi.

İkinci Köprü'nün yapımı konusunda açıklama yapan CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, köprü yapımı konusunda ilgili kurumlarla istişare yaptıklarını belirterek, "Köprü'nün yapımı konusunda nasıl bir yol izleneceğine dair fikir alışverişinde bulunduk. Görüşmelerimiz önümüzdeki günlerde de sürecek" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: