FAGİAD Başkanı Erdik:

Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) Başkanı Mehmet Serkan Erdik, "İlçemizde istihdama yönelik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) Başkanı Mehmet Serkan Erdik, "İlçemizde istihdama yönelik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Erdik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ordu KOSGEB Müdürlüğü ile yaptıkları görüşme sonucunda, Fatsa'da ikinci kez girişimcilik kursu açacaklarını söyledi.

29 Ocak tarihinde başlayan ilk kursun sona erdiğini ve 60 kursiyerin kredi almaya hak kazandığını ifade eden Erdik, şöyle konuştu:

"İlk açılan kursa genç girişimcilerimizin yoğun ilgisi bizleri mutlu etti. Şimdi ikinci kurs dönemi için başvurular alınmaya başlandı. 75 başvuru yapıldı. İlerleyen günlerde yapılacak mülakat sonrası 30 kişi kursa katılma hakkı kazanacak. Bu yolla gençlerimizin iş sahibi olmalarına ön ayak olduğumuz için gururluyuz. Bundan sonraki süreçte de ilçemizde istihdama yönelik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Sefa Eyi / Gökhan Gücüklüoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: