Fahrettin Aslan son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL (İHA) - Beykoz'daki evinde girdiği şeker koması sonucu hayatını kaybeden 'Gazinocular Kralı' lakaplı Fahrettin Aslan, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Aslan için Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cezane törenine ailesinin yanı sıra Sibel Can, Emel Sayın, Muazzez Abacı, Mehmet Ali Erbil, Adnan Şenses, Müjdat Gezen, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Yalçın Menteş, Hüner Coşkuner, Erol Evgin, Petek Dinçöz, Doğa Rutkay başta olmak üzere çok sayıda sanatçı ve iş adamları Mehmet Ali Yılmaz, Erdoğan Demirören, Saffet Ulusoy da katıldı. Cami girişinde Fahrettin Aslan'ın oğulları Sacit ve Mehmet Aslan taziyeleri kabul etti.

Reklam
Reklam

Cenaze törenine sanatçı Bülent Ersoy ve çıkar amaçlı suç örgütü elebaşı olduğu öne sürülen Kürşat Yılmaz da çelenk gönderdi. Törene katılan sanatçılar, Aslan'ın ardından gözyaşı döktü. Tören boyunca ağlayan Sibel Can, "Herşeyimizi kaybettik. Çok üzüntülüyüm. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok anımız var" dedi. Gözyaşı dökerek konuşmakta zorlanan Muazzez Abacı da, "Herkesin başı sağolsun" demekle yetindi. Emel Sayın ise, "Fahrettin Aslan diyince aklımıza gerçekten söylendiği gibi gazinocular kralı geliyor. Çok önemli işlere imza atmıştı. Üzüntümüz çok büyük" ifadelerini kullandı. Mehmet Ali Erbil, "Bir devir kapandı. Daha önceden patronumdu. Son 5 yılında ortak işler yaptık. Üzgünüz" dedi. Ferdi Tayfur, "Ben hiç bir zaman içkili gazinoda çıkmadım. Beraber çalışma imkanımız olmadı. Ama arkadaş olarak çok önemli bir insandı. Üzüntülüyüz" derken, Petek Dinçöz, "Bizim herşeyimizdi. Bana verdiği nasihatları unutmayacağım" diyerek, gözyaşı döktü.
Fahrettin Aslan, öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Cami çıkışında sanatçıları görmek isteyen akli dengesi bozuk bir şahıs, güvenlik görevlilerine zor anlar yaşattı.

Reklam
Reklam