Fahri çok öfkeli

Beşiktaşlı futbolcu Fahri Tatan, kulübünün kendi fikrini almadan Konyaspor ile transfer görüşmeleri yapmasına tepki gösterdi. Siyah-beyazlı ekiple birlikte Avusturya kampından dönen Fahri, bu sabaha kadar kendisinin konuyla ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını söylerken, tamamen kendisinin dışında gelişen bir durum olduğunu ifade etti.

Basın mensuplarına açıklama yaptığı esnada oldukça üzgün olduğu gözlenen Fahri, Beşiktaş Kulübü'nün uygulamasından şikayetçi olarak, şöyle konuştu: "Hala çok bilgi sahibi değilim. Kime sorduysam da net bir cevap alamadım. Ortada hiç de hoş olmayan bir durum var. Uçaktan indiğimde cep telefonuma, 'Fahri Tatan, Konyaspor ile 2 yıllık anlaşma sağladı' diye bir mesaj geliyorsa, ortada gerçekten düşünülecek çok şey var demektir. Benim hangi kulüpte oynayacağım belli değil. Bu takım Konyaspor da olabilir, başka takımlar da olabilir. Türkiye'de bir çok takım var. Sonuçta ben istemediğim yerde futbol oynamam kesinlikle. Biraz da alıp satılan kişinin, tabii bu bir futbolcu eşya değil, onun görüşlerinin önce öğrenilmesi lazım. Oynayacak kişi benim ve canım nerede isterse orada oynarım."

Reklam
Reklam

Fahri ayrıca, hazırlık kampında gösterdiği performansın bilindiğini ve elinden geldiğince iyi çalıştığını anlatırken, "Herkes kendini bir süreliğine Fahri Tatan'ın yerine koysun. İstanbul'a gelirken kafamda sadece Beşiktaş Kulübü'ne hizmet etmek vardı. Kamp dönemini de iyi geçirdim. İleride forma şansı bulacağımı düşünüyordum. Gerçekten üzücü. Durumum bugün yarın belli olur" diyerek sözlerini tamamladı.