Fahri Trafik Müfettişleri Görev Başında

Trafik kaza oranlarını en alt seviyelere çekerek Antalya’da güvenli bir trafik ortamı oluşturmayı hedefleyen Antalya...

Trafik kaza oranlarını en alt seviyelere çekerek Antalya’da güvenli bir trafik ortamı oluşturmayı hedefleyen Antalya İl Emniyet Müdürlüğünün ‘Fahri Trafik Müfettişleri’nin de desteğini alarak denetim ağını genişlettiği bildirildi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Fahri Trafik Müfettişliğine Antalya’dan müracaatta bulunan farklı meslek gruplarına mensup 893 kişinin, Kara Yolları Güvenliği Yüksek Kurulu’nca onaylandığı kaydedildi.

Açıklamada, Fahri Trafik Müfettişliği Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile yetki ve sorumlulukları belirlenen yeni Fahri Trafik Müfettişlerine 23.07.2012 ile 27.07.2012 tarihleri arasında Antalya İl Emniyet Müdürlüğünce, Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda Karayolları Trafik Kanunu, ilgili Yönetmelikler ve uygulamada dikkat etmeleri gereken hususlar ile ilgili eğitim verildiği ve eğitimlerini tamamlayan yeni Müfettişlere Fahri Trafik Müfettiş Kimliği ve Fahri Trafik Müfettişi Trafik Suçu İhbar Tutanakları törenle teslim edildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: