Faik Açıkalın, Fortis Genel Müdürlüğünden ayrıldı

İSTANBUL(ANKA)- Fortis Türkiye Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Açıkalın, görevinden ayrılıyor. Fortis Türkiye Genel Müdürlüğü'ne Yvan De Cock'u vekaleten atandı.

Fortis Türkiye'den yapılan açıklamada, Fortis Türkiye Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Faik Açıkalın, bugün görevinden ayrıldığı bildirildi. Açıkalın'ın yerine Fortis Türkiye Genel Müdürlüğü'ne Yvan De Cock'u vekaleten atandığının kaydedildiği açıklamada, Açıkalın'ın, Fortis Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam edeceği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Fortis Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yvan De Cock, Fortis Türkiye'nin gelişmesinde Faik Açıkalın'ın çok önemli bir rol oynadığını vurgularken, "Faik Açıkalın, 9 yılı aşkın süre boyunca, son derece zor bir dönemde bankamıza başarılı bir şekilde hizmet etmiştir. Perakende bankacılık alanındaki faaliyetlerimizde görülen etkileyici gelişmeye büyük katkılarda bulunmuş, iş kulvarlarımızın ve süreçlerimizin Fortis organizasyonu ile bütünleşmesinde çok önemli bir rol oynamıştır" dedi.

Yönetim Kurulu, BDDK'nın onayına sunulmak üzere ve var olan sorumluluklarına ek olarak, Fortis Türkiye Genel Müdürlüğü'ne Yvan De Cock'u vekaleten atadı.(ANKA)