Faik Türk Şube Müdürü Oldu

Elbistan Hacı Bektaş İlköğretim Okulu Müdürü Faik Türk, Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim-Öğretim Şube...

Elbistan Hacı Bektaş İlköğretim Okulu Müdürü Faik Türk, Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim-Öğretim Şube Müdür Vekili olarak atandı.

Milli Eğitim-Öğretim Şube Müdürü Hasan Gül’ün Kahramanmaraş’a tayin istemesinin ardından boşalan şube müdürlüğüne, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hacı Bektaş Veli İlköğretim Okulu Müdürü Faik Türk vekaleten atandı.

1964 Elbistan doğumlu olan Faik Türk, 1984 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Muş ve Muğla’da görev yaptı. 1996 yılında Elbistan’a atanan Türk, Elbistan’ın çeşitli okullarında öğretmen ve idareci olarak çalışırken, 2008 yılından bu yana da Hacı Bektaş Veli İlköğretim Okulu müdürü olarak görev yapıyordu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: