Fakıbaba: 50 otobüs daha lazım

Fakıbaba, belediye meclisinden 50 otobüs daha alınması için yetki istedi…

Şanlıurfalılar’ın en güzel şehiriçi ulaşım hizmetini hakketiğini belirten Fakıbaba, belediye meclisinden 50 otobüs daha alınması için yetki istedi…

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba bugünkü mesaisine mahalle gezisinin ardından halk otobüsünde devam etti.

Yolculardan 14 Eylül’de devreye giren Urfa Kart sistemi ile ilgili görüş alan Başkan Fakıbaba sorunları ilgili daire müdürlerine anında iletti.

Sabahın erken saatlerinde otobüse binerken Başkan Fakıbaba’yı karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Başkan Fakıbaba selamlaşmanın ardından vatandaşlara tek tek “Urfa Kart otobüslerinden memnun musunuz?” diye sordu. Vatandaşların memnuniyet dolu sözlerinin ardından Fakıbaba duruma sevindiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Bir vatandaşın Urfa Kart Dolum Merkezi sayısının yetersiz olduğunu söylemesi üzerine Fakıbaba, Ulaşım Müdürü Abbas Yavuz’dan taleplerin not alınmasını ve gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi.

HALK İÇİN MECLİSTEN 50 ARAÇ ALMA YETKİSİ İSTİYOR

Fakıbaba, “Şoförlerin ve vatandaşların memnun olması bizi sevindirmiştir. Halkımızın rahatı için uğraşıyoruz. Kasım ayında belediye meclisimizin bize vereceği yetki ile 50 araç daha alabilirsek Türkiye’de en ucuz ve en rahat ulaşımı biz yapmış olacağız” ifadelerini kullandı.

ŞANLIURFA HALKI BUNU HAKEDİYOR

Toplanma merkezine giderek incelemelerde bulunan Fakıbaba, “ Vatandaşın Urfa Kart’tan memnun olması hakikatten bizi çok sevindirdi. Belirli saatlerde bazı hatlarda yoğunluk var. İnşallah bu ay meclisimizden 50 yeni otobüsün alınması için girişimde bulunacağız. İnanıyorum ki yüce meclisteki değerli arkadaşlarımız da öneriyi kabul edeceklerdir. 50 tane otobüs daha alındığında hem en konforlu, hem en temiz, hem de en ucuz taşımacılığı yapan Şanlıurfa Belediyesi olmuş olacak. Urfa halkı bunu hakediyor” dedi.

Reklam
Reklam

GÜNDE 125 BİN KİŞİ TAŞINIYOR, OTOBÜSLER ARTIK BU YÜKÜ KALDIRAMIYOR

Kent merkezinde günde 125 bin kişiyi taşıdıklarını belirten Fakıbaba, “Otobüslerimiz artık bu yükü kaldıramıyor. İnanıyorum ki, bu 50 otobüsü de alırsak şehiriçi ulaşım çok daha rahatlayacak” dedi.

Fakıbaba’ya Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, Belsan yetkilileri, Ulaşım Müdürü Abbas Yavuz ve daire müdürleri eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: