Fakıbaba, Ak Partili Gençlerle Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi.Gençlik...

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Gençlik kollarının mahalle temsilcileri kendi mahallerindeki sorunları. AK partili gençlerin en çok üzerinde durduğu konu ise ulaşım oldu. Gençleri önümüzdeki günlerde Ulaşım Müdürlüğü ile bir araya getirme sözü veren Fakıbaba, bu konuda yaptığı ve yürüttükleri çalışmaları da Ak Partili gençlere anlattı.

AK Parti’nin Şanlıurfa Gençlik Kolları üyeleri, toplu taşıma ve ulaşımla alakalı çalışmalarda indirimli sabit ücretler, Osmanbey Kampüsüne giden toplu taşıma araçlarının artırılması gibi taleplerine Fakıbaba da toplu taşıma için önümüzdeki günlerde çok ciddi adımlar atacaklarını söyleyerek şöyle cevap verdi:

Reklam
Reklam

“Bu ayın içerisinde özelikle Osmanbey hattını rahatlatmak amacıyla 5 adet 12 metrelik otobüsleri devreye sokacağız. Önümüzdeki aylarda da yeniden büyük otobüslerin alımı yapılacak. Körüklü otobüsler sanırım Osmanbey kampüsüne giden üniversite öğrencilerimizi rahatlatacaktır. Diğer hatlardaki otobüs sayımızı da artıracak”dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: