Fakıbaba, Başbakanla Tunus’a Gidiyor

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 4-7 Haziran 2013 tarihinde...

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 4-7 Haziran 2013 tarihinde Tunus’a gidecek.

Başbakan’ın 4 ile 7 Haziran 2013 tarihleri arasında Tunus’a gideceği heyette yer alacak olan Fakıbaba’ya Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe de eşlik edecek.

Ş.URFA,TUNUS’UN KASSARİNE ŞEHRİYLE KARDEŞ OLUYOR

Fakıbaba, Tunus’un Kassarine Şehriyle de Şanlıurfa’nın kardeş şehir olması için protokol imzalayacak. Başbakan’ın Tunus gezisindeki heyeti içerisinde yer alacak olan Fakıbaba, 4 ile 7 Haziran tarihleri arasında Tunus’ta düzenlenecek organizasyonlara katılacak.

Reklam
Reklam

Bu arada İçişleri Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve TİKA’nın (Türkiye İş Birliği ve Koordinasyon Ajansı) organize ettiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nın Tunus gezisine, büyükşehir, İl ve İlçe Belediyelerinden 27 belediye’nin katılacağı bildirildi. Heyet içerisinde yer alacak 27 belediyenin tanıtım organizasyonlarının da yer alacağı Başbakanın Tunus çıkartmasında, her belediye Tunus’taki bir şehirle kardeş şehir protokolü imzalayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz