Fakıbaba, kadın STK'ların temsilcileriylebir araya geldi

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, kentte kadınların yararına faaliyet gösteren bazı Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) temsilcileriyle

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, kentte kadınların yararına faaliyet gösteren bazı Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Fakıbaba ve beraberindeki birim amirleri, kadınların çeşitli konulardaki taleplerini dinledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fakıbaba, şehir merkezinde 5 ayrı noktada kadın destek merkezleri oluşturduklarını belirtti.

Söz konusu merkezlerde kadınlara dikiş nakış, okuma - yazma, bilgisayar ve el sanatları kursu verildiğini bildiren Fakıbaba, Süleymaniye, Topdağı, Hayati Harran-i ve Ferahkent mahallelerindeki merkezlerden binlerce kadının faydalandığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Fakıbaba'dan kadınların yararlanabileceği yüzme havuzu talebinde de bulunan bazı STK temsilcileri, havaalanı yolunun ağaçlandırmasını da takdir ettiklerini belirtti.

Fakıbaba, bayanların yararlanabileceği yüzme havuzu çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: