Fakıbaba: “tarihi Hanlar Bölgesini Önemsiyoruz”

Hafta içi her gün mesaiye saat 06.00'da başlayan Şanılurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve...

Hafta içi her gün mesaiye saat 06.00'da başlayan Şanılurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve ekibi, cuma mesaisine saat 05.00’de başladı.

Tarihi Hanlar bölgesinde yer alan çarşıları ve sokakları gezen Başkan Fakıbaba ve beraberindekiler, yürütülen belediyecilik hizmetlerini inceledi. Altyapı ve üstyapı, tabela, sundurma, görüntü kirliliğini önleme gibi belediye çalışmalarını inceleyen Başkan Fakıbaba, gezi sırasında bölge esnafının dilek ve temennilerini dinledi. Balıklıgöl Platosu ve Tarihi Hanlar bölgesini gezerek, burada yürütülen çalışmaları denetleyen Fakıbaba, başkan yardımcıları ve beraberindeki belediye birim amirleri ile birlikte daha sonra bir çorbacıya gitti. Sabahın erken saatlerinde Başkan Fakıbaba’yı çorba içerken gören bölge esnafı, Fakıbaba’ya karşılıklı çorba içerken sorunlarını aktarma şansı buldu.

Reklam
Reklam

Daha sonra Tarihi Mahmutoğlu Kulesi ve çevresini gezerek, Haleplibahçe’deki Koruma Amaçlı İmar Birimi’ne geçen Fakıbaba, burada başkan yardımcıları ve belediye birim amirlerinin katılımıyla bir toplantı yaptı. Toplantıda 'Eski Urfa' olarak adlandırılan bölgede yürütülen hizmetler ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunan Fakıbaba, Balıklıgöl ve Tarihi Hanlar bölgesinin Şanlıurfa için büyük önem taşıdığını belirterek, esnafla işbirliği içersinde önemli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Şanlıurfa’da olduğu dönemlerde programında bir aksaklık yaşanmadığı takdirde her cuma günü saat 05.00'ten itibaren bölgede gezi ve incelemelerini sürdüreceğini kaydeden Fakıbaba, bu saatlerde bölgeyi daha rahat izleme imkanı bulduklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: