Fakir Öğrenciler Yararına Kermes Düzenleniyor

-Viranşehir Gülşehir Kadın Aile Çocuk Kültür Derneği tarafından yoksul öğrenciler yararına bir hafta sürecek kermes...

-Viranşehir Gülşehir Kadın Aile Çocuk Kültür Derneği tarafından yoksul öğrenciler yararına bir hafta sürecek kermes düzenleniyor.

Kışla Mahallesi Ceylanpınar Caddesi üzerinde bulunan Halk Bankası eski binasında düzenlenen kermesi açılışını Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan yaptı. Viranşehir Müftüsü Abdurrakip Arslan’ın okuduğu dua ile açılışı yapılan kermeste ev yemekleri ve tatlıları yardımseverlere ikram ediliyor.

Gülşehir Kadın Aile Çocuk ve Kültür Derneği Başkanı Sevim Yumru dernek olarak geleneksel hale getirdikleri kermes ile fakir aile çocuklarının okutulacağını belirterek dernek üyeleri tarafından yapılan lezzetli yemek ve tatlıların bir hafta boyunca Viranşehirlilerin ilgisine sunacaklarını söyledi. Yapılan yardımların eğitim için çocukların burs ve okuma salonu ihtiyaçlarında kullanıldığına dikkat çeken Dernek Başkanı Yumru kermesin yapılmasında emeği geçen tüm yardımsevere teşekkür ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: