Fakirin Kömürüne Göz Diktiler

Muş’ta, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak olan kömürleri çalmaya kalkışan...

Muş’ta, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak olan kömürleri çalmaya kalkışan 6 kişi yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Emniyet Müdürlüğü yakınlarındaki tren vagonlarına giden ve isimleri öğrenilemeyen 6 kişi, vagonlarda yüklü olan yardım kömürlerini el arabalarına doldurmaya başladı. Emniyet Müdürlüğü ziyaretçi giriş kapısında görevli polis tarafından fark edilen zanlılar, olay yerine gelen polislerden kaçmaya başladı. Kısa süreli yaşanan kovalamaca neticesinde hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen 6 kişi kıskıvrak yakalandı. Zanlıların polisteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Muş Valiliği’ne Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden 10 bin ton kömürün ihtiyaç sahibi 13 bin dolayında aileye dağıtılacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: