Falezler'de çıplak intihar girişimi

Antalya'da soğuk ve şiddetli fırtına rağmen üzerinde sadece iç çamaşırı bulunan bir kişi, 40 metrelik falezlere çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Sorunları bulunduğu belirtilen şahıs, 2 saatlik çalışma sonucunda ikna edilebildi.

Antalya'nın Konyaaltı Caddesi, Atatürk Parkında bulunan Dünyaca ünlü falezlere çıkan M.A.D isimli bir kişi intihar girişiminde bulundu. Üzerinde sadece beyaz iç çamaşırı ve ayakkabıları bulunan M.A.D 40 metre yüksekliğindeki falezlere çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı ile olay yerine deniz polisi, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Vatandaşların şaşkın bakışları altında intihar girişimini sürdüren M.A.D polis ekiplerinin üşümemesi için uzattığı kazağı da giymeyerek geri fırlattı. Polis ekiplerinin kendisine çok yaklaştığını düşünen M.A.D bir süre sonra falez kayalıklarından aşağıya doğru inmeye başladı. Yaklaşık 3 metre akrobatik hareketler ile denize doğru inen M.A.D itfaiyenin attığı ipi de kabul etmeyerek geriye attı.

Reklam
Reklam

TURİSTLER ŞAŞKIN BAKIŞLARLA İZLEDİ

Bütün bu olanları çevrede bulunan bazı vatandaşlar çay içerek bazı vatandaşlar da dürbünle izledi. Atatürk Parkını gezen turistlerde olayı şaşkın bakışlar ile izleyerek kameralarına kaydetti.
Yaklaşık 2 saat boyunca falezlerde şiddetli rüzgar ve soğuğa rağmen çıplak bir şekilde bekleyen M.A.D olay yerine yakınlarının gelmesiyle ikna oldu. İtfaiyenin uzattığı ipi vücuduna saran M.A.D polis ekipleri tarafından yeniden falezlerin üst kısmına çekildi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayan M.A.D 112 ambulansında yapılan kontrolün ardından ifadesi alınmak üzere Bahçeli Polis Merkezi'ne götürüldü. Psikolojik sorunları bulunan ve tedavi gören M.A.D'nin neden intihar etmek istediği öğrenilemedi.

İHA