Fanatik kaplanın İstanbul turu

İSTANBUL (İHA) - Fenerbahçe'nin 16. şampiyonluğunun kutlandığı İstanbul'da takım forması giydirilen kaplan, bakıcısı eşliğinde şehir turu attı.

"Paşa" isimli kaplan, Norveçli bakıcısı Karl Mouic eşliğinde bugün İstanbul turuna çıktı. Bakıcısının nezaretinde İstanbul'u gezen kaplan, üzerindeki Fenerbahçe formasıyla büyük ilgi gördü. Fanatik kaplanı gören vatandaşlar, Fenerbahçe lehine tezahüratlar yaptı. Alex'in formasıyla boy gösteren kaplanın bakıcısı Mouic, "Ülkemde de futbolla ilgileniyorum. Norveç Milli Takımı'nı her zaman destekledim. İstanbul'da kaldığım sürece Fenerbahçe'yi tanıdım ve Fenerbahçe'ye karşı desteğim oldu. Ben de Fenerbahçeli'yim. Alex en beğendiğim futbolcu. 1 yaşındaki kaplanıma forma giydirip, beraber kutlamaya çıktık" dedi.

Reklam
Reklam

Karl Mouic, eline aldığı Fenerbahçe bayrağını salladı. Sırtında formasıyla gezinen kaplanı gören bazı vatandaşlar, ilk bakışta büyük şaşkınlık yaşadı. Vatandaşlar daha sonra Fenerbahçe lehine tezahüratlar yaparak Paşa'yı sevdi. Bir taraftar, "Aziz Yıldırım her zaman söylüyordu 'Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak' diye. Bakın kaplan bile Fenerbahçeli oldu" dedi.