"Fantastica 2014" Yarışmaları Tamamlandı

MERSİN (AA) - Akkuyu Nükleer Güç Santrali Elektrik Üretim A.Ş. tarafından düzenlenen "Fantastica 2014" yarışması tamamlandı.

Akkuyu Nükleer Güç Santrali Elektrik Üretim A.Ş. tarafından düzenlenen "Fantastica 2014" yarışması tamamlandı. Yarışmanın düzenlendiği Gülnar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi salonunda, yarışmaya katılanlar 6 kategoride değerlendirildi. Akkuyu NGS AŞ. Büyükeceli sorumlusu Lütfi Sarıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, firma olarak "Fantastica 2014" yarışmasını Gülnar ve mahallelerinde düzenlediklerini söyledi. Yarışmanın resim, aplike, maket, heykel, grafik ve tasarım kategorilerinden oluştuğunu vurgulayan Sarıcı, "Yarışmacılarımız, 30 yıl sonraki Akkuyu Nükleer Santral bölgesini hayal ederek eserlerini ortaya koymuşlardır. Yarışmaya 100'den çok eser katıldı. 7 kişiden oluşan juri üyelerimiz yarışmada dereceye giren ilk üç eseri seçti.14 Nisan'da yarışmaların sonuçlarını açıklayacağız. Yarışmada dereceye girenlere ise ödülleri 23 Nisan'da verilecek. Yarışmada birinci gelenler Rusya'ya gönderilecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz