Farabi Değişim Programı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Farabi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Çakmak, "Üniversitemize 40’ı aşkın üniversiteden 125 öğrenci geldii" dedi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Farabi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Çakmak, "Üniversitemize 40’ı aşkın üniversiteden 125 öğrenci geldii" dedi. Farabi Değişim Programı kapsamında AİBÜ'ye gelen öğrenciler için kültür merkezinde tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Farabi Koordinatörü ve Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Çakmak ve öğretim üyeleri katıldı. Farabi Değişim Programı ile ilgili öğrencilere bilgi veren Çakmak, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde Farabi projesi kapsamında AİBÜ’ne gelen öğrenci sayısında yüzde 100 artış olduğunu vurguladı. AİBÜ'de öğrenci olmanın bir ayrıcalık olduğunu vurgulayan Çakmak, "Farabi Değişim Programı ile Dokuz Eylül, Çanakkale 18 Mart, Cumhuriyet, Erciyes, Gazi, Hacettepe, Kocaeli, Marmara, Uludağ, Sakarya, Akdeniz ve Karadeniz Teknik Üniversitesi gibi üniversitelerle öğrenci değişiminde bulunduk. Üniversitemize 40’ı aşkın üniversiteden 125 öğrenci geldi. Üniversitemizde öğrenim gören 80 öğrenci ise çeşitli üniversitelere gitti" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: