Farklı Kültürler Anadolu’yu Eskişehir’de Öğrenecek

Eskişehir Merkez Tepebaşı Belediyesi’nin desteklediği Europe-Avrupa Öğrencileri Forumu (AEGEE) Yaz Üniversitesi Projesi başladı.AEGEE’nin 1988 yılından...

Eskişehir Merkez Tepebaşı Belediyesi’nin desteklediği Europe-Avrupa Öğrencileri Forumu (AEGEE) Yaz Üniversitesi Projesi başladı.

AEGEE’nin 1988 yılından beri sürdürdüğü, dünyanın 80 farklı yerinde uygulanan proje, Haziran-Eylül ayları arasında 2-4 hafta arasında, Avrupa’nın farklı ülkelerinden gençlerin kültürel etkileşiminin sağlanması amacıyla gerçekleşecek. Tepebaşı Belediyesi’nin desteği ile ‘AEGEE-Eskişehir Günümüzden Geçmişe Anadolu Kültürü ve Fotoğrafçılık Yaz Üniversitesi Projesi’, Avrupa’nın farklı ülkelerinden gençlere Anadolu kültürünü ve yüzyıllar boyunca bu topraklarda hangi uygarlıkların yaşadığını anlatmayı amaçlıyor.

Reklam
Reklam

Eskişehir-Bursa-Ayvalık-Bergama-Efes-Kuşadası rotasında, 4-19 Temmuz 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek uluslararası proje kapsamında şehir turları, fotoğrafçılık ve mutfak sanatı eğitimleri, dalış, yat turu gibi etkinlikler gerçekleşecek. Bunların yanı sıra birçok ören yeri ve müzeler ziyaret edilerek, Anadolu topraklarının içinde barındırdığı kültür gözler önüne serilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: