Farklı Makyaj Teknikleri

Yalnızca birkaç minik dokunuş seni rutininin dışına çıkarıp, yenilenmiş ve modern bir görünüm kazanmasını sağlayabilir.

Yalnızca birkaç minik dokunuş seni rutininin dışına çıkarıp, yenilenmiş ve modern bir görünüm kazanmasını sağlayabilir.

Kırmızı ruj severlere

Bordo tıpkı kırmızı gibi baştan çıkarıcı ve feminen olmasının yanında daha gizemlidir. Ruj yerine dudak boyası kullanmak kalıcılığı arttırır.

Bronzlaştırıcı severlere
Hava sıcaklıkları düştüğünde pembemsi elmacık kemikleri, bronz görünümden daha doğal durur. Buna ek olarak kremsi bir allık sonbahar ve kışın kuruttuğu cildini nemlendirme görevi üstlenir. Allığı elmacık kemiklerinin üst tarafına doğru dairesel hareketlerle uygularsan etkiyi kemiklerinde yoğunlaştırmış olursun.

Reklam
Reklam

Ojede deve tüyü ve bebe pembesi severlere
Sezonun rengi griye biraz ilgi gösterme zamanı. Trendi bir renk olan gri oje, kesinlikle doğal ve sürülesi görünüyor. Gri oje, kahverengi ve vamp renkler gibi koyu durmaz, bu sebeple ojeyi çift kat uygula.

Siyah ya da kahve eyeliner severlere
Parlak ve ışıltılı renkler sinirini mi bozuyor? Mürdüm veya lacivertin harika duracağına emin ol. Bu tür renkler göz rengini daha da ön plana çıkaracaktır. Üst kirpiklerinin dibine ince bir çizgi çek ve ardından parmağınla ya da bir fırçayla rengi dağıt ve dumanlı bakışlara sahip ol.

Ren**ksiz göz farı severlere**

Her sabah renk paletindeki tüm renkleri gözünde deniyorsan, fırçanı renksiz bir göz farına batırma zamanı geldi demektir. Parlak altın sarısı ya da haki göz farı soft ve doğaldır fakat hafif ışıltı daha gizemli bir hava yaratır.