Faruk Işık’tan 23 Nisan Mesajı

AK Parti Muş Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Faruk Işık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik...

AK Parti Muş Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Faruk Işık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

23 Nisan’ın, dünyada çocukların kutladığı tek bayram olduğunu belirten Faruk Işık, 23 Nisan’ın; barış, hoşgörü ve kardeşliğin sembolü olduğunu ifade etti. Işık, “Milletimizin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve bununla beraber ulusal egemenliğin asıl sahibi olan millete iade edilmesinin tarihidir. 23 Nisan 1920 hakkın, asıl sahibine iade edilmesi gibi kutsal bir günü zihinlerimizde canlandırdığından millet olarak bizler için ayrı bir önem arz etmektedir. Halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu, geleceğini ancak kendisinin tayin edeceğini vurgulamıştır. Bu önemli gün, çocuklara armağan edilerek, çocukların kendilerine olan inanç ve güvenlerini arttırmıştır. Bugünün çocuklara armağan edilmesi, geleceğimizin teminatı olan çocukların ülkemizin geleceği için ne derece önemli olduğunu bizlere hatırlatmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, ülkemiz çocuklarına barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: