Faruk Ka'dan "taciz" açıklaması

BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'deki bir barın kış sezonu açılışında sahne alan Faruk Ka, Serdar Ortaç ile aralarında yaşanan "Taciz" suçlamalarına açıklık getirdi.

Cadı Bar'ın açılışında dansçı kızlarıyla beraber sahneye çıkan Faruk Ka, "Azar azar" ve klibi yeni çekilen "Honki ponki" isimli albüm şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Sahne öncesi kuliste gazetecilerin sorularını cevaplayan Ka, Serdar Ortaç'ın kendisini mahkemeye vereceğinin hatırlatılması üzerine, taciz olayıyla ilgili açıklama yaptı.
Olayın yanlış anlaşıldığını belirten Faruk Ka, "Bana bir röportajda, 'sahnede tacize uğradınız mı? dendi. Bu çok iğrenç birşeydi. Bir kağıtta, 'dansçı kızlarınız ne zaman soyunacaklar?' diye soru geldi, o masayı hemen uyardım. Biz görsel olarak işimizi yapıyoruz. Serdar Ortaç'a dansı desteklediği için teşekkür ettim. Röportajda sözlerimin tamamı yayınlanmamış, kesmişler. 'Faruk Ka, Serdar Ortaç'a tacizci dedi' şeklinde çıktı. Ben Serdar'ı ayakta alkışladığımı söyledim. Mahkemeye vereceğini söylemiş, yanlış anlamış. Tacizci demedim. Serdar Ortaç'ın da sahnesinde bir taciz olayı yaşandı, bu rastlantı olabilir" dedi.

Reklam
Reklam

"BERABERLİĞİM KÖRELTİLİYOR" Bar açılışında İHA'ya açıklama yapan Faruk Ka, sinema çıkışında birlikte yakalandığı Seçkin Piriler ile henüz bir ilişkisi olmadığını söyledi. Piriler ile beraberlikleri olduğunu doğrulayan Ka, şöyle konuştu:

"Bir beraberlik olabilir ama çıkan haberler ilişkiyi zedeliyor. Zaten şekillenirse, ortaya çıkıp ben bu insanla beraberim derim. Bu tür haberler, belki sağlıklı olabilecek bir ilişkiyi baştan köreltiyor. Kızcağız üzüldü. Aynı camiadayız. Belki bu saatten sonra ilişkimiz sadece arkadaşlığa bile dönüşebilir. Sadece sinemaya gittik ve çıktık."
Sanatçı Faruk Ka, kendisini ünlü yapan ilk albümündeki "Azar azar" isimli şarkısına gelen eleştirilere de sert tepki gösterdi. "Eleştirenler, özellikle köşe yazarları biraz daha araştırmacı olsunlar" diyen Ka, "Azar azar'ı ben yazmadım. Bu şarkıyı 70'li yıllarda sevgili Şenay seslendirdi. Sözleri de Lale Oraloğlu'na ait" dedi.

ZENNE ALEX, NEZ'E MEYDAN OKUDU Bar açılışında Ka ve dans grubuyla birlikte sahneye çıkan ünlü erkek dansöz Alex, hem dansı, hem de sözleriyle Nez'e meydan okudu. Ka'dan sahneyi alan Alex, "Faruk, ben senden daha güzel oynuyorum. Ama, artık herkes dansçılık, şarkıcılık yapıyor. Benim işimi de yapıyorlar. Ben bir tek senden değil, nezle midir, nedir ondan da daha iyiyim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Nez'e nezle yakıştırması yapan Alex, kıvrak dansıyla davetlileri coşturdu. Dansçı kızlarıyla birlikte sabah saatlerine kadar sahnede kalan Faruk Ka'nın, hayranlarıyla birlikte yaptığı "honki ponki" şov da ilgiyle izlendi.