Fasulye arasına sakladığı altınları çalındı

Bursa'da, bir kadın evinin balkonundaki bakliyatların arasına sakladığı tarihi eser olan altın kolye ve pırlanta...

Bursa'da, bir kadın evinin balkonundaki bakliyatların arasına sakladığı tarihi eser olan altın kolye ve pırlanta setinin çalındığını belirterek polise başvurdu.
Merkez Yıldırım ilçesi Umurbey Mahallesi Umurbey Caddesi'nde ikamet eden Latife O. (54), evinin balkonunda bulunan bakliyatların arasındaki ziynet eşyalarının çalındığını görünce durumu polise bildirdi. Polise olayla ilgili ifade veren Latife O., bakliyatların içerisine sakladığı tarihi eser olan 1 adet altın kolyesi olan taşlı pırlanta seti, 2 tane ortasında kırmızı yakut taşı olan yapraklı incili gerdanlık, 2 tane üzerinde kuş deseni olan ve yarım altınlı bilezik, 1 adet incili altın örgülü bilezik, 2 tane altın bilezik, 1 tane yarım altınlı ve taşlı gerdanlık bilezik, 2 tane çeyrek altın ile içerisinde 800 TL para bulunan kumbarasının çalındığını söyledi. Latife O., evinin kapı ve pencere camlarında herhangi bir zorlanma izinin bulunmadığını belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz