Fatih 4. kez il şampiyonu

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde faaliyet gösteren Fatih İlköğretim Okulu futbol takımı 4. kez il şampiyonu oldu....

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde faaliyet gösteren Fatih İlköğretim Okulu futbol takımı 4. kez il şampiyonu oldu.

İlçedeki tüm müsabakaları kazanarak ilde mücadele etme hakkı kazanan takım, ilde 67 okulun mücadele verdiği Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası'nın da tüm maçlarını alarak final oynamaya hak kazandı. Afyon Merkez Atilla İlköğretim Okulu ile final oynayan Dinar Fatih İlköğretim Okulu, bu maçı da 3-1 kazanarak 5 yılda 4. kez üst üste şampiyon olma başarısını yakaladı.

Beden eğitimi öğretmeni Kasım İrioğlu eşliğinde hazırlanan öğrencilerin yaz tatilinde bile çalışmalarını sürdürdüğü ve bu yıl 6 aylık yoğun bir çalışma temposu ile hazırlandıkları belirtti.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Mehmet Öztürk de, çocuklara fırsat verildiğinde başaramayacakları hiçbir şeyin olmadığını ifade ederek şunları söyledi:

"Çocuklarımız kar, yağmur, çamur demeden çalıştılar ve il şampiyonu olarak bunun sonucunu aldılar. Şimdi hedefimiz Türkiye şampiyonasında dereceye girebilmek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz