Fatih Akbaba'dan “iletişim Becerileri” Söyleşisi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren kulüplere üye öğrenceler tarafından düzenlenen ve İletişim...

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren kulüplere üye öğrenceler tarafından düzenlenen ve İletişim Uzmanı-Yazar Fatih Akbaba’nın konuşmacı olarak katıldığı “İletişim Becerileri” adlı söyleşi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Söyleşiye, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Yaşar Gündoğdu’nun yanı sıra çok sayıda öğretim elamanı ve öğrenci katıldı. Söyleşi öncesinde kendi yazdığı öyküyü paylaşan İletişim Uzmanı-Yazar Fatih Akbaba, iletişimlerde en önemli ayrıntılardan birisinin insanların kendi arasındaki ilişkilerinde konuşmamaları olduğunu söyledi. Akbaba, “Gündelik konuşmaların hepsini iletişim olarak saymamalıyız. Günlük her hangi bir konuyu konuşmak iletişim sayılmıyor. İletişimden kastımız insanların birbirinde kendisini bulabilmesidir. İnsan kendi muhatabını kendisinde, kendisini ise muhatabında bulabildiğinde iletişim gerçekleşmiş olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Akbaba, iletişimin gerçekleşmesi için yüz yüze olunabilmesi, karşılıklı olunabilmesi ve bir duygu, bilgi alış-verişinin gerçekten yerini bulması gerektiğini ifade ederek, bu süreçler görüldüğünde iletişimin gerçekleştirildiğini söyledi.

Söyleşinin sonunda Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Yaşar Gündoğdu tarafından günün anısına İletişim Uzmanı-Yazar Fatih Akbaba’ya hediye takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: