Fatih Akyel transferine tepki

Gençlerbirliği taraftarları, ara transfer döneminin son gününde Fatih Akyel'in transfer edilmesine tepki gösterdi.

Kırmızı-siyahlı taraftarlar, sanal ortamda sık olarak buluştukları 'www.alkaralar.com' ve 'www.gencler.org' adlı taraftar sitelerinde Fatih Akyel'in transferine tepki gösterdi.

Gençlerbirliği taraftarları, sanal ortamda yaptıkları yorumlarda Fatih Akyel'in gittiği takımlarda huzursuzluğa yol açtığını ve bu transferin takıma olumsuz olarak yansıyacağını iddia etti. Fatih Akyel'in forma giydiği kulüplerde disiplinsiz davranışlarıyla dikkati çektiğinin altını çizen taraftarlar, Fatih Akyel'in Gençlerbirliği'nin genç futbolcularına kötü bir örnek olacağını kaydetti. Kırmızı-siyahlı taraftarlar Fatih Akyel transferiyle Gençlerbirliği'nin vizyonunun örtüşmediğini belirterek, transferi gerçekleştiren Gençlerbirliği yönetimine tepki gösterdi. Gençlerbirliği taraftarları ayrıca Fatih Akyel'in imzayı attıktan sonra 'Futbolu Gençlerbirliği'nde bırakmak istiyorum' şeklindeki sözlerini ise samimiyetsiz bulduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Öte yandan Kırmızı-siyahlı bazı taraftarlar da, Fatih Akyel'in tecrübesiyle takıma katkı sağlayacağını ve Gençlerbirliği'nde eski başarılı günlerine döneceğine inandıklarını kaydetti.