Fatih Akyel’den Başkan Kamacı'ya Ziyaret

Galatasaray'ın 4 yıl üs üste şampiyonluk yaşadığı ve UEFA kupasını kaldırdığı kadroda yer alan eski...

Galatasaray'ın 4 yıl üs üste şampiyonluk yaşadığı ve UEFA kupasını kaldırdığı kadroda yer alan eski milli futbolcu Fatih Akyel, iş yatırımları için Didim’e geldi.

Galatasaray ve Milli Takımın eski futbolcularından Fatih Akyel, iş yatırımları yerinde görmek için Didim’e geldi. Didimli işadamı Can Akpınar'ın misafiri olarak ilçeye gelen Akyel, Belediye Başkanı Mümin Kamacı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Mümin Kamacı, gelecek yıllarda futbol kulüplerine yönelik olarak 10’a yakın saha yapacaklarını ve devre arasında takımları Didim’e davet edeceklerini belirtti. Başkan Kamacı ayrıca Fatih Akyel’i Didim'in futbolda spor elçisi yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Fatih Akyel ise, Didim’i çok güzel bulduğunu söyledi. Başkan Mümin Kamacı'nın misafirperverliğini hayran kaldığını belirterek Akyel, Kamacı'nın futbol ve diğer spor branşlarına verdiği maddi ve manevi desteğinin takdire şayan olduğunu ifade etti. Akyel, Didim’in spor elçisi olmaktan son derece mutlu olacağını kaydederek, “Yatırım için Didim'e bir çok futbolcu arkadaşımız gelecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: