Fatih İlköğretim Okulu'nda şölen hazırlığı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde faaliyet gösteren Fatih İlköğretim Okulu gelenek haline getirdiği Türkçe şöleni için hazırlıklara...

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde faaliyet gösteren Fatih İlköğretim Okulu gelenek haline getirdiği Türkçe şöleni için hazırlıklara başladı. Bu yıl altıncısı düzenlenecek şölen için hazırlıkların yoğun bir şekilde ilerlediği bildirildi.
Önceki yıllarda sadece Afyonkarahisar'daki okullar arasında yapılan yarışmaya bu yıl çevre iller de katılacak. Burdur, Isparta, Denizli, Uşak ve Antalya illerindeki ilköğretim okullarının da dahil edildiği şölen 7 Nisan 2012'de düzenlenecek. Yarışma için Mehmet Akif Ersoy’un Safahat öyküleri kitabının seçildiği belirtildi.
Teknik destek ve bilgi edinmek amacı ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatçı’yı ziyaret eden okul yönetimi, dereceye giren öğrencilere Mehmet Akif Ersoy kitap seti hediye edileceği sözü aldı. Şölende üniversitedeki akademisyenler tarafından Mehmet Akif hakkında bir konferans verilebileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz