Fatih Keleş 'yumruk fazlası'yla Avrupa şampiyonu

Avrupa Boks Şampiyonasında 60 kiloda Fatih Keleş İtalyan rakibi dünya şampiyonu boksör Domenico Valentino’yu hakem...

Avrupa Boks Şampiyonasında 60 kiloda Fatih Keleş İtalyan rakibi dünya şampiyonu boksör Domenico Valentino’yu hakem kararıyla yenerek Avrupa Şampiyonluğu’na ulaştı.
Temkinli ve kontrollü bir müsabakayı tercih eden Fatih Keleş, açık dövüşen İtalyan rakibine kontra vurduğu yumruklarla sayılar topladı. Güçlü rakibi karşısında ilk raundu 6-5 önde tamamlayan milli sporcumuz, ikinci raunda kontrolü yine elinde bulundurdu.
Sağ direk vuruşlarla sayı bulan Fatih Keleş, İtalyan rakibinin seri yumrukları karşısında zorlanınca ikinci raunt 5-5 tamamlandı. Büyük bir mücadeleye sahne olan üçüncü rauntta iki sporcu da birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandı. Üçüncü raunt 7-6 İtalyan boksörün üstünlüğü ile tamamlandı ve karşılaşma 17-17 sona erdi.
Hakemlerin sporcumuzun daha fazla yumruk attığını tespiti sonrasında Fatih Keleş altın madalyaya uzanan isim oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz