Fatih Lisesi Spordaki Başarısıyla Göz Dolduruyor

Malatya Fatih Lisesi'nin sportif başarıları parmak ısırtırken, okulda kupa koyacak yer kalmadı.

Malatya Fatih Lisesi'nin sportif başarıları parmak ısırtırken, okulda kupa koyacak yer kalmadı.

Futbol, basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi ve birçok spor branşında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Fatih Lisesi, zemin katta oluşturduğu 2 müzede kazandığı kupa ve plaketleri sergiliyor. Okullar arası spor müsabakalarında her yıl üst üste başarılar elde eden okulun tek sıkıntısı, müzesinde kupa koyacak yer kalmaması. Fatih Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Seydi Battal Kılıç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Fatih Lisesi, Malatya'nın en büyük liseleri arasında yer alıyor. 2 bin 300 öğrencimiz bulunuyor. Haliyle de yetenekli öğrencilere sahibiz. Eğitim-öğretimde sadece ders değil, sportif aktiviteleri ve sosyal başarıları da biz çok önemsiyoruz. Bütün branşlarda gençlerimiz oldukça iddialı. Öğrencilerimiz birçok branşta katıldıkları turnuvalarda başarılı sonuçlar elde ediyorlar. Bizde gençlerimizle gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kazanılan kupaları sergilemek amacıyla farklı yollar deneyeceklerini kaydeden Kılıç, "Kazanılan kupa ve plaketlerden müzemizde yer kalmadı. Bundan sonraki dönemde daha değişik bir müze çalışması yapabiliriz. Belki bir oda tarzında bir oluşum yapılabilir. Ancak o zaman kupaları koyabilecek bir yer bulacağız gibi görünüyor" dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Efraim Karaman da, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerin azimli çalışmaları sonucunda başarıların kazanıldığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: