Fatih Mahallesi Sym Kursiyerlerinin Sertifikaları Dağıtıldı

Karabük Belediyesince mahallelerde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Sosyal Yaşam Merkezleri’nde (SYM) kurslarını başarı ile tamamlayan...

Karabük Belediyesince mahallelerde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Sosyal Yaşam Merkezleri’nde (SYM) kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle veriliyor.

5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi ile Atatürk Mahallesinin ardından son olarak Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi Kursiyerleri sertifikalarını düzenlenen törenle Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Uysal’dan aldılar.

Sertifika Töreni öncesi bir konuşma yapan Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Yücel mahallelerine kazandırdığı hizmetlerinden dolayı Başkan Vergili’ye teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Göreve geldiği günden bu yana tek amaçlarının hizmet olduğunu ifade eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise Karabük’e kazandırdığı hizmetlerle ilgili kısaca bilgiler verdi. Başkan Vergili ayrıca, “Oy vermiş vermemiş, hiç kimse ile gönül kırgınlığız olmadı. Hizmet bir tarafa, tek yaptığımız yaşamın ucuz olduğu bir Karabük için çalıştık. Şunu çok iyi biliyorum bizi herkes destekliyor. Bunu mahallelerimizde yaptığımız uygulamalarımızda bizzat görüyorum. Bizim tek düşüncemiz Karabük’te hep birlikte en güzel bir şekilde nasıl yaşayabiliriz. Sosyal Yaşam Merkezlerimizde açılan kurslarda emeği olan Halk Eğitim Müdürlüğümüze, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Karabük İl Müftülüğümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından halk oyunları gösterisinin ardından kursiyerlerin eğitim gördükleri sürece elde ettikleri ürünler yapılan mini defile izleyicilere sunuldu. Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: