Fatih Projesi

Kırıkkale'de Fatih Projesi kapsamında 3 okulda 642 tablet bilgisayar dağıtıldı.

Kırıkkale'de Fatih Projesi kapsamında 3 okulda 642 tablet bilgisayar dağıtıldı.

Vali Ali Kolat, Kırıkkale Öğretmen Lisesi'nde düzenlenen tablet bilgisayar dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, teknolojik ve gelişmişlik anlamında Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını belirterek, çağın gereklerine ayak uyduran, bilinçli gençlerin yetişmesine de imkan sağlayacak Fatih Projesi'nin önemli olduğunu kaydetti.

Türkiye'de bilişim teknolojisinin hızla geliştiğini ifade eden Vali Kolat, teknolojinin ve bilişimin bu kadar hızlı gelişmesinin ve Türkiye'nin de buna entegre olmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini, eski eğitimle, yeni eğitim arasında dağlar kadar fark olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Vali Ali Kolat ve İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, daha sonra öğrenci ve öğretmenlere tablet bilgisayarları dağıttılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: