Fatih Projesi

Düzce'de "Fatih Projesi" kapsamında öğretmen ve öğrencilere 669 tablet bilgisayar dağıtıldı.

Düzce'de "Fatih Projesi" kapsamında öğretmen ve öğrencilere 669 tablet bilgisayar dağıtıldı.

Asar Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törende konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, bilginin çok hızlı geliştiği ve yayıldığı bir dönemde yaşadıklarını anlattı.

Türkiye'nin 2023 vizyonu doğrultusunda dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmeyi hedeflediğini anımsatan Yılmaz, söz konusu hedefi hep birlikte başaracaklarını dile getirdi.

"Fatih Projesi'yle Türkiye çağ atladı" diyen Yılmaz, "Dağıtılan 669 bilgisayarla üzerimize düşeni yapacağız. Çünkü milletimiz öğrencilere güveniyor. Türkiye, 2023'te çağdaş ve uygarlık seviyesinin üstüne çıkacaksa bunu öğrencilerimiz başaracak. Sizinle birlikte başaracağız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Yılmaz, donanımlı öğrencilere her zaman ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, "Öğrencilerimizin gözlerinden, 'Siz bu ülkeyi bize emanet edebilirsiniz, biz sizden daha ileri taşıyacağız' dedikleri okunuyor. Aileler, öğretmenler, herkes iftihar edecek. Yarın bu ülkenin iftihar tablosunda yer alacak gençlik sizlersiniz" ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında dağıtılan tablet bilgisayar ve akıllı tahtaların öğrencilerin daha iyi eğitim almasına imkan tanıdığına işaret eden Yılmaz, projenin hayırlı olmasını diledi.

Yılmaz, sınıfları gezerek öğrencilere tablet bilgisayar verdi.

Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: