Fatih Projesi Eğitimin Kalitesini Yükseltiyor

Fatih projesi kademeli olarak okullarda hayata geçirilmeye başlandı.Projenin hayata geçirildiği Bayburt’taki Fen lisesinde proje hakkında...

Fatih projesi kademeli olarak okullarda hayata geçirilmeye başlandı.

Projenin hayata geçirildiği Bayburt’taki Fen lisesinde proje hakkında bilgi almak ve projenin uygulamasını yerinde görmek üzere Vali Hasan İpek Bayburt Fen Lisesini ziyaret etti.

Vali Hasan İpek’i Fen lisesini ziyaretinde, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Şube Müdürü Ernail Adıgüzel, Fen Lisesi Müdürü Yusuf Kardeş, Okul Müdür Yardımcıları Abdulmecit Silsüpür, Ali Şahin ve Halim Yıldız karşıladı.

Okul binasını gezen Vali Hasan İpek, okul müdüründen okul hakkında bilgi aldıktan sonra akıllı tahtanın kullanıldığı sınıfa geçti.

Reklam
Reklam

Öğrencilerle birlikte tarih dersi dinleyen Vali İpek, uygulamalı olarak akıllı tahtanın kullanılması hakkında bilgi aldı. Öğrencilerin de akıllı tahtanın kullanılması hakkında pratik yapmalarını öneren Vali İpek, öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek bir süre sohbet eden Vali İpek, Sağlık Meslek Lisesini ziyaret etmek üzere Fen lisesinden ayrıldı.

Sağlık Meslek Lisesinde Vali İpek’i karşılayan Okul Müdürü Nesimuttin Selçuk okul hakkında bilgi sundu.

İngilizce dersinin görüldü 9 sınıfa giden Vali Hasan İpek öğrencilerin arasına oturarak kısa bir süre öğretmen tarafından verilen dersi dinledi.

Öğrencilere İngilizce sorular soran Vali İpek, yatılı eğitim gören öğrencilerin kaldıkları yatakhaneleri, yemekhaneyi ve mutfağı gezdi. Okulun düzeninden ve temizliğinden memnun olan Vali Hasan İpek, okul Müdürü ve çalışanlarına ‘çocuklarımıza iyi bakın’ diyerek uyarılarda bulunduktan sonra ziyaretlerini tamamladı ve okuldan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: