FATİH Projesi Için Öğretmenler Eğitime Alındı

FATİH projesi kapsamında okullardaki öğretmenleri yetiştirecek bilişim teknolojileri öğretmenlerinin eğitimleri başladı. BTSO Eğitim Vadisi'ndeki...

FATİH projesi kapsamında okullardaki öğretmenleri yetiştirecek bilişim teknolojileri öğretmenlerinin eğitimleri başladı.

BTSO Eğitim Vadisi'ndeki Uzaktan Hizmetiçi Eğitim Merkezinde (UZEM) gerçekleştirilen ilk eğitime İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nebahat Sezgin de katıldı. FATİH Projesi'nin özel bir proje olduğuna vurgu yapan Nebahat Sezgin, "Bu projede öğretmenlerin eğitiminin önemli olduğuna inanıyorum. Projenin başarılı olması için burada eğitim alan öğretmenlerimize büyük görev düşüyor." dedi.

Sezgin, seminerlerde eğitim alan öğretmenlerin diğer meslektaşlarına aktarıp projenin başarılı olmasını sağlayacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

UZEM’de gerekçeleştirilen ve 5 gün sürecek eğitime katılan öğretmenler toplam 36 saat eğitim alacak. Eğitim alan öğretmenler FATİH Projesi kapsamında etkileşimli tahta ile tabletlerin derslerde daha etkin nasıl kullanılacağını anlatacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz