Fatih Sultan Mehmet Camisi Ibadete Açıldı

Sinop'ta yapımı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Camisi törenle hizmete girdi.

Sinop'ta yapımı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Camisi törenle hizmete girdi.

Sinop İl Müftüsü Yalçın Topçu, Sinop Belediye Otogarı karşısındaki caminin açılışında yaptığı konuşmada, bölgede yeni bir cami ihtiyacının ortaya çıkması üzerine yürütülen çalışmaların başarıyla sonuçlandığını söyledi.

Mahalle sakinlerinin arsa tahsisi sonrasında inşaat çalışmalarına başlandığını ve 2 ayda camiyi inşa ettiklerini ifade eden Topçu, "Emeği geçenlere, vesile olanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Açılışa Vali Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, İl Milli Eğitim Müdürü Emin Akkurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile müftülük personeli ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Halit Gümüş / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: