Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki Trafik Kazası

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.Alınan...

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde Anadolu yakası istikametine seyir halinde olan ve hatalı sollama yaptığı öne sürülen Orhan Kar’ın kullandığı 34 BB 2467 plakalı otomobil, 06 LUU 51 plakalı otobüs ile 34 AH 8616 plakalı otomobile çaptı. 34 BB 2467 plakalı otomobil, takla atarak durabildi. Kazada aracında sıkışan Orhan Kar hayatını kaybetti; Birgül Kar, Fatih Kar, Fatma Yücel ile diğer otomobilde bulunan Hakan Etik ve Ezgi Nur Etik yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Reklam
Reklam

06 LUU 51 plakalı otobüsün sürücüsü Mustafa Eren ise, aracının kontrolünü kaybetmeyerek olası bir faciayı önledi. Diğer araçların sürücülerinin teşekkür ettiği Mustafa Eren, "Direksiyona hakim olarak şeridimde kaldım. Şeridimde kalmasam karşıdan gelen araçlara çarpacaktım" dedi.

Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından köprü yeniden trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: