Fatih'te korkunç olay! İki kadını öldürüp birinin başını kesti: Katil Semih Çelik surlardan atlayarak intihar etti! Kan donduran detay: Önce çizmiş sonra uygulamış

Bugün İstanbul Fatih'te yaşanan bir olay herkesin kanını dondurdu. Semih Çelik isimli kişi, İkbal Uzuner'in başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Ardından Çelik surlardan atlayarak intihar etti. Katil zanlısının olaydan kısa bir süre önce bir kadını daha öldürdüğü belirlendi. Katilin öldürdüğü kızlardan birinin eski, diğerinin ise yeni sevgilisi olduğu öne sürüldü. Olayla ilgili kan donduran bir detay çıktı. Katilin evinde çizdiği bir resim bulundu.

Kan donduran olay, 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi.

KADININ BAŞINI KESİP, AŞAĞIYA ATTI

Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip aşağı attı. Ardından boğazına ip geçiren Çelik surlardan atlayarak intihar etti.

2 KADINI ÖLDÜRDÜĞÜ BELİRLENDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili açıklama yaptı. Katil zanlısının intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H. (19) isimli kadını daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde de İkbal Uzuner (19) isimli kadını öldürdüğü tespit edildi.

Reklam
Reklam

ESKİ VE YENİ SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASI

Öte yandan Semih Çelik'in Fatih'te öldürdüğü İkbal Uzuner'in eski sevgilisi olguğu, Eyüpsultan'da öldürdüğü Ayşenur Halil'in de şuanki kız arkadaşı olduğu öne sürüldü.

ÖNCE ÇİZMİŞ SONRA UYGULAMIŞ

EKOL TV'de yer alan habere göre katilin evinde kendi çizdiği karakelem resim bulundu. Caninin Fatih’te öldürdüğü İkbal Uzuner’i tıpkı resimde çizdiği gibi parçalara ayırdığı belirlendi.

VİDEODA ÇIĞLIK SESLERİ YÜKSELDİ

Olay çevredekilerin kamera görüntülerine yansıdı. Görüntülerde katil zanlısının bir anda kendisini surlardan aşağı bıraktığı görüldü. (DHA)

Bu içerik Melih Yılmaz tarafından yayına alınmıştır

Anahtar Kelimeler: